Σελίδες

Κυριακή 9 Μαρτίου 2014

ΛΑΘΗ ΣΤΟ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Όλες οι γυναίκες αγαπάμε το μακιγιάζ αλλά λίγο πολύ οι περισσότερες από εμάς είμαστε ερασιτέχνες και αυτοδίδακτες. Οπότε είναι πολύ πιθανό να κάνουμε αρκετά λάθη στο καθημερινό μας μακιγιάζ, τα οποία μπορούμε εύκολα να αποφύγουμε.
#Πριν ξεκινήσεις να βάφεσαι, πρέπει να είσαι σίγουρη πως το πρόσωπό σου είναι καθαρό. Δε γίνεται να ζωγραφίσεις έναν πίνακα πάνω σε μία βρώμικη ακουαρέλα. Το ίδιο ισχύει λοιπόν και με το πρόσωπό μας. Φρόντισε να καθαρίσεις καλά το πρόσωπό σου είτε με ένα καλό σαπούνι είτε με κάποιο προιόν ντεμακιγιάζ που ταυτόχρονα ενυδατώνει το πρόσωπο.

#Η ενυδάτωση είναι πολύ βασικό βήμα, πριν προχωρήσεις στο make up. Βρες κάποιο προιόν που σε εξυπηρετεί, ανάλογα με τις ανάγκες του προσώπου σου, και βάλτο στην καθημερινότητά σου.

#Πολλές γυναίκες κάνουν το λάθος να επιλέγουν λάθος χρώμα make up και αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να εμφανίζουν διχρωμίες στο πρόσωπό τους. Όσο και αν σου φαίνεται ασήμαντο, το σωστό χρώμα make up είναι το Α και το Ω για ένα λείο και όμορφο πρόσωπο. Δοκίμασε στο πηγούνι και στο λαιμό το χρώμα του make up και τσέκαρέ το σε φυσικό φως να δεις αν είναι ακριβώς το χρώμα του δέρματός σου.

#Απόφυγε να βάζεις υπερβολική ποσότητα make up. Βάλε λίγη ποσότητα, στη συνέχεια βάψε τα μάτια και τα χείλη σου και θα διαπιστώσεις τις περισσότερες φορές, πως δε χρειάζεσαι περισσότερο.

#Μπορεί να θεωρείς το πινέλο για την πούδρα πεταμένα λεφτά, αλλά κάνεις λάθος. Τα πινέλα αυτά, είναι σχεδιασμένα με τέτοιο τρόπο ώστε να αναμειγνύουν σωστά το μακιγιάζ σου δίνοντας φυσική λάμψη σε όλο το πρόσωπο!

#Μη βάζεις υπερβολική ποσότητα ρουζ. Βρες ένα χρώμα ρουζ που να είναι κοντά στη φυσική σου ροδαλότητα. Ύστερα άπλωσέ το και με το πινέλο κάντο να φαίνεται ελαφρά σαν να είναι κάτι το φυσικό.

#Μην επιλέγεις μολύβι χειλιών στο χρώμα του κραγιόν που θα βάλεις. Το μολύβι χειλιών επιλέγεται με βάση το τι χρώμα είναι τα χείλη μας άβαφα.

#Πολλές γυναίκες θεωρούν τη μάσκαρα παιχνιδάκι στην εφαρμογή, αλλά οι περισσότερες την τοποθετούν λάθος. Δεν είναι τόσο απλό όσο φαίνεται. Αν θες να έχεις τέλειο αποτέλεσμα, τότε ξεκίνα να βάζεις μάσκαρα από τα έξω προς τα μέσα και πρόσεξε ιδιαίτερα να βάφεις τις βλεφαρίδες σου από τη βάση τους και όχι μόνο πάνω πάνω

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου