Πέμπτη, 23 Ιανουαρίου 2014

ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΜΕ ΠΙΝΕΛΑ Η ΜΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ;

Υπάρχουν κάποια πράγματα που πρέπει να ξέρεις πριν αποφασίσεις τι από τα δύο θα χρησιμοποιήσεις για το καθημερινό σου βάψιμο!

Οι ειδικοί προτείνουν να χρησιμοποιήσεις τα δάχτυλά σου καθώς το αποτέλεσμα θα είναι καλύτερο και πιο φυσικο. Για την πούδρα και το ρουζ χρησιμοποίησε μόνο πινέλα!

Αν σου αρέσουν τα ρουζ που είναι σε μορφή κρέμας, τότε χρησιμοποίησε και πάλι τα δάχτυλά σου, αφού πρώτα ζεστάνεις λίγο στα χέρια σου την κρέμα, πριν την απλώσεις στο πρόσωπό σου.

Για να απλώσεις κονσίλερ χρησιμοποίησε τα δάχτυλά σου για να καταλαβαίνεις και την πίεση που βάζεις. Οι ειδικοί προτείνουν να βάζεις κονσίλερ με το δάχτυλο που φοράμε τη βέρα, καθώς είναι το δάχτυλο με την πιο απαλή πίεση.

Οι make up artists προτείνουν να κάνεις ακόμα και το smoky look αν θες με τα δάχτυλα. Το αποτέλεσμα θα είναι το ίδιο ωραίο απλά θα είναι πιο ελαφρύ!

Τέλος οι ειδικοί προτείνουν να απλώνεις με τα δάχτυλα ακόμα και το κραγιόν ή το λιπγκλός σου για πιο απαλό και καθημερινό λουκ. Τα δάχτυλα δίνουν τη δυνατότητα στο χρώμα να λιώσει πάνω στα χείλη σου και το αποτελεσμα ειναι ακρως φυσικο. <3

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου